Suomi treffit www

Suomi  treffit www Treffit (ruots. träff, tapaaminen) on slangia ja tarkoittaa sovittua tapaamista, etenkin Suomalaisista deittisivustosta suurin on Suomi24 Treffit. Sivustot rahoittavat. Suomi24 Treffit on yksi suosituimmista ja tunnetuimmista treffipalstoista. Lue täältä Suomi24 Treffit avostelu, esittely ja kokemuksia ennen liittymistä! onko muut törmänneet pelimiehiin suomin treffeissä? valehdellaan silmät suut täyteen ja profiilissa haetaan seuraa. Törmäsin varattuun. Meiltä löydät satavarmasti enemmän sinkkuja, kuin naapurikuppilasta.

Treffit – Wikipedia

En ole eläessäni ollut näin oudoilla treffeillä kuin eilen. Olin miehen kanssa treffeillä, muuten meni hyvin, mies sanoi ihastuneensa Suomi24 treffit ei toimi.

Kokemusta? Onko siellä kukaan tosissaan? Pärjääkö ilman kuvaa? Onko kaikki kuvattomat rumia? Mulle ei Suomi24 kirjoittanut kukaan, kun laitoin profiiliin vartalotyypiksi "runsaanpuoleinen". Muuten mun mielestä oli hyvä ilmoitus ja ihan perus nätti naama.

Mulle ei Suomi24 kirjoittanut kukaan, kun laitoin profiiliin vartalotyypiksi "runsaanpuoleinen". Muuten mun mielestä oli hyvä ilmoitus ja ihan perus nätti naama.

Treffit (ruots. träff, tapaaminen) on slangia ja tarkoittaa sovittua tapaamista, etenkin Suomalaisista deittisivustosta suurin on Suomi24 Treffit.

Sivustot rahoittavat. Laitoin treffi-ilmoituksen ja sain montakin vastausta. Yksi on kiinnostava onkohan tuolla kuinka paljon huijareita? Mies on hyvässä ammatissa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail